Spændende tilbud lige nu!

02.08.2017

Guitar/bas hold for elever i 3.-6. klasse.

Mandage fra 14.00-14.50 i musiklokalet på Kildedamsskolen/St. Merløse afd.

Individuel undervisning + lejlighedsvis sammenspil – tilbud til nybegyndere fra 3.-6. kl. på guitar og bas.

Man går på et hold med maks. 4 elever, hvor undervisningen foregår mandag eftermiddage.

Vi starter sæsonen op med individuel undervisning, og i løbet af sæsonen vil undervisningen ofte være i form af sammenspil. Dermed tilrettelægges undervisningen ud fra et individuelt niveau og eleverne får både lært grundlæggende at spille guitar/bas og oplever at spille og hygge sig sammen.

Holdlængde 36 uger á 50 min.

Betaling i 4 rater á kr. 575,-

Tilmelding Her:

Lav din egen musik

Nu er det blevet tid til at tilmelde dig holdet: ”Lav din egen musik”. På holdet vil du blive undervist af Andreas Asingh og Anders Mortensen som begge har stor erfaring med sangskrivning, komposition og indspilning på computer.
Dette hold er for dig, der gerne vil lave din egen musik og dine egne melodier/sange, hvad enten det er på et instrument eller det er på computer.
Måske har du allerede lavet flere sange selv eller sammen med dit band, men vil gerne udvikle dem og savner inspiration til at komme videre? Det kan også være, at du aldrig før har prøvet at lave din egen musik, men bare gerne vil i gang? Eller måske drømmer du om at lave svedige hip-hop beats og energifyldt electronica?
 Mulighederne er mange, for på dette hold er det dig og din musik, det handler om!
Gratis for elever, der modtager soloundervisning i forvejen.
Pris for nye interesserede: 2300,- Betaling i 4 rater a´575,-

Undervisningen er tirsdage kl. 17.00-18.40 og foregår på Musikskolen Holbæk.
Tilmelding Her:

19.10.2017